dissabte, 2 d’agost del 2008
Formatge burgos, codony i canyella melada
Postres molt econòmic i fàcil de fer. Vesteix molt a taula i està deliciós.
Ingredients :
400 gr formatge de Burgos
200 gr codony
4 cullerades de mel
1 polsim de canyella
Tallem el formatge al gust de cadascú. Acompanyem de daus de codony.
Escalfem la mel en una paella a foc molt fluix, afegim la canyella, deixem reduir uns dos minuts, afegim 10 cl d'aigua i deixem 2 minuts més.
Mullem el formatge i el codony amb aquest preparat.
Amanida Elisenda
Carxofa en conserva, tomàquet pera, formatge burgos i maduixots, vinagreta agredolça amb estragó.
Vinagreta agredolça :
Oli d'oliva
Vinagre de llimona
Mel
Estragó fresc picat
Batre amb una cullera la mel i una mica d'oli, anar afegint oli sense deixar de remenar.
Afegir unes gotes de vinagre de llimona i seguir muntant la vinagreta, per acabar, afegir unes fulles d'estragó fresc picat.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)