- INGREDIENTS
- 2 magrets d'ànec
- Mel
- 100 sucre
- Vinagre de módena
- Naps blancs petits
- Oli
- Sal maldon
Pelar i netejar els naps i posar-los a bullir sencers. Reservar.
Separar la pell i la grassa del Magret. Tallar cada peça de pell i grassa en dos parts, posar a fregir a foc lent sense oli (ja deixarà anar grassa la mateixa pell) fins que quedi ben ros i sense gens de grassa, molt cruixent. Reservar.
Posar la mel i el sucre en un cassó i escalfar. Posar a sobre silpats o paper antihaderent. Deixar refredar. Triturar amb la termomix o en una picadora fins que quedi una pols fina. Reservar una part de la pols i la resta posar entre dos silpats o paper antihaderent al forn durant uns minuts a 180ºC fins que es desfaci. Treure del forn i estirar amb un rodet fins que quedin cristalls ben fins.
Fer una reducció de mel i vinagre de Mòdena. Refredar i reservar.
Al moment de servir marcar els Magrets sencers a la planxa amb una punta d'oli uns minutets, ha de quedar rosat de dins.Tallar els Magrets transversalment. Emplatar : Intercalar una tros de Magret i un cristall de mel així fins que cada comensal tingui mig Magret al plat. Posar la sal maldon. Acompanyar amb els naps blancs prèviament escalfats i el cruixent d'ànec.
Pintar el plat amb la reducció de mel i Mòdena i espolvorejar amb la pols de mel.
Aquesta recepta és per 4 persones