Ingredients :
500 gr d'arròs
2 Llagostes
4 escamarlans
4 gambes
1 cueta de rap
1 sípia mitjana
1 pebrot vermell
2 cebes grans
4 grans d'all
3 tomàquets madurs
Fumet de peix
Picar la ceba i l'all finament, ratllar els tomàquets, tallar el pebrot a daus. Netejar la sípia i tallar-la també a daus. Netejar la cua de rap i tallar. Reservar tot.
500 gr d'arròs
2 Llagostes
4 escamarlans
4 gambes
1 cueta de rap
1 sípia mitjana
1 pebrot vermell
2 cebes grans
4 grans d'all
3 tomàquets madurs
Fumet de peix
Picar la ceba i l'all finament, ratllar els tomàquets, tallar el pebrot a daus. Netejar la sípia i tallar-la també a daus. Netejar la cua de rap i tallar. Reservar tot.
A la paella posar un raig d'oli i saltejar les gambes i els escamarlans lleugerament, retirar i reservar. Sofregir el rap tallat a daus i salpebrat lleugerament, retirar i reservar. Sofregir el pebrot, retirar i reservar. Sofregir la sípia tallada a daus salpebrada lleugerament, retirar i reservar.
Fer un sofregit amb l'all, la ceba i el tomàquet en aquest ordre. Ha de quedar un sofregit molt fosc i cuit molt poc a poc, afegint aigua de tant en tant.
Quan el sofregit estigui melós afegir la sípia i el pebrot i donar unes voltes a foc fort. Remullar amb una miqueta de fumet i deixar reduir. Quan hagi reduït, afegir el rap i posar tot el fumet (3 parts de fumet per 1 d'arròs). Quan bulli afegir l'arròs. Rectificar de sal. Coure durant 15 minuts. Afegir les gambes, els escamarlans i les llagostes partides per la meitat. Tapar i deixar coure dos minuts. Servir ràpidament.