
12 ous
400 g de sucre
390 g de mantega
380 g de cobertura de xocolata 70% cacao
1 tableta de xocolata amb llet
1 tableta de xocolata blanca
180 g de farina
Foneu al bany maria o al microones la xocolata 70%. Un cop fora del foc, deixeu referdar 3 minuts i afegiu-hi la mantega i els rovells, remanar bé per que quedi homogeni.
Munteu les clares a punt de neu, afegint-hi el sucre, quan comencin a agafar cos.
Barregeu la meitat de les clares muntades amb la xocolata. Incorporeu-hi la farina i la resta de les clares.
Pinteu motlles individuals amb mantega i farina, farciu-los amb la pasta fins a la meitat i disposeu al centre 1 peça de xocolata amb llet i a les altres una peça de xocolata blanca.
Barregeu la meitat de les clares muntades amb la xocolata. Incorporeu-hi la farina i la resta de les clares.
Pinteu motlles individuals amb mantega i farina, farciu-los amb la pasta fins a la meitat i disposeu al centre 1 peça de xocolata amb llet i a les altres una peça de xocolata blanca.
Acabeu de farcir una mica més els motlles per a amagar els daus de xocolata.
Coeu a 200º durant uns 6/8 minuts..
Servir calent.
Es poden preparar tots de cop i congelar. A l'hora de fer-los un cop congelats posar directament al forn sense descongelar i coure 10/12 minuts.
Coeu a 200º durant uns 6/8 minuts..
Servir calent.
Es poden preparar tots de cop i congelar. A l'hora de fer-los un cop congelats posar directament al forn sense descongelar i coure 10/12 minuts.
Aquesta recepta esta pensada per fer entre 15/18 coulants.