dimecres, 16 de gener del 2008

Ravioli d'anxoves de l'escala, marcaspone, alls tendres i rúcula



Ingredients


250 gr làmines Pasta d'arròs

12 anxoves de l'Escala

100 gr Formatge Mascarpone

2 alls tendres

Rúcula

20 cl Crema de llet

1 rovell d'ou

Mantega

Posar la pasta d'arròs en remull amb aigua calenta durant 3 minuts perquè s'estovi.

Treure i posar al damunt d'un paper de cuina per escórrer.
Fer cuadrets amb la pasta d'arròs més o menys de 5 cm cada costat. 2 cuadrets per ravioli. Més o menys han de sortir 8 raviolis per persona.

Fer una pasta homogenea amb les anxoves i el formatge.


Farcir els raviolis, tapar i amb una forquilla sellar els costats amb una miqueta de rovell d'ou batut apretant amb les pues.


Coure al vapor durant 3 minuts.


Tallar l'all tendre a brunoise petita i saltejar amb una mica de mantega, afegir la crema de llet i reduir.


Emplatar a gust, afegint la reducció de crema de llet i all i decorar amb fulles de rúcula.

Recepte per 4 persones.

Si no us en sortiu amb els raviolis perquè la pasta es poc manejable, podeu fer farcellets o paquets amb diversos plecs perquè no s'obri.
ATENCIÓ al coure, no apiloneu els raviolis perquè quedarien enganxats, és millor coure en diversos cops que no coure-ho tot de cop.