Ingredients
250 gr làmines Pasta d'arròs
12 anxoves de l'Escala
100 gr Formatge Mascarpone
2 alls tendres
Rúcula
20 cl Crema de llet
1 rovell d'ou
Mantega
Posar la pasta d'arròs en remull amb aigua calenta durant 3 minuts perquè s'estovi.
Treure i posar al damunt d'un paper de cuina per escórrer.
Fer cuadrets amb la pasta d'arròs més o menys de 5 cm cada costat. 2 cuadrets per ravioli. Més o menys han de sortir 8 raviolis per persona.
Farcir els raviolis, tapar i amb una forquilla sellar els costats amb una miqueta de rovell d'ou batut apretant amb les pues.
Coure al vapor durant 3 minuts.
Tallar l'all tendre a brunoise petita i saltejar amb una mica de mantega, afegir la crema de llet i reduir.
Emplatar a gust, afegint la reducció de crema de llet i all i decorar amb fulles de rúcula.
Recepte per 4 persones.
Si no us en sortiu amb els raviolis perquè la pasta es poc manejable, podeu fer farcellets o paquets amb diversos plecs perquè no s'obri.
ATENCIÓ al coure, no apiloneu els raviolis perquè quedarien enganxats, és millor coure en diversos cops que no coure-ho tot de cop.