Ingredients
4 talls de salmó
1 ceba de figueres
1 pebrot vermell
1 carbassó
1alberginia
100 gr mongeta tendre
150 gr de pastanagues baby
400 gr arròs
Oli d'oliva
Anet
Paper d'estrassa o paper d'alumini
Encenem el forn a 200º.
Tallem les verdures a brunoise, les saltegem amb unes gotes d'oli en una paella, salpebrem lleugerament. Afegim l'arròs i mullem amb fumet de verdures. Coem durant 15 minuts.
Mentres cou l'arròs fem els papillots de salmó, posant cada tall de peix en el seu envolcall, al damunt del salmó posarem un taquet de mantega, anet i salpebrat. Taparem bé l'envolcall i posarem al forn 5 minuts a uns 200º.
Retirarem els papillots del forn i acabarem l'arròs dins del forn uns 3 minuts perquè es begui tota l'aigua sobrant.
Emplaterem el salmó i el rissotto. Podeu decorar amb verdureta que no hageu posat al rissotto.