diumenge, 20 de gener del 2008

Salmó en papillot i rissotto de verduretes


Ingredients


4 talls de salmó

1 ceba de figueres

1 pebrot vermell

1 carbassó

1alberginia

100 gr mongeta tendre

150 gr de pastanagues baby

400 gr arròs

Oli d'oliva

Anet

Paper d'estrassa o paper d'alumini


Encenem el forn a 200º.

Tallem les verdures a brunoise, les saltegem amb unes gotes d'oli en una paella, salpebrem lleugerament. Afegim l'arròs i mullem amb fumet de verdures. Coem durant 15 minuts.

Mentres cou l'arròs fem els papillots de salmó, posant cada tall de peix en el seu envolcall, al damunt del salmó posarem un taquet de mantega, anet i salpebrat. Taparem bé l'envolcall i posarem al forn 5 minuts a uns 200º.

Retirarem els papillots del forn i acabarem l'arròs dins del forn uns 3 minuts perquè es begui tota l'aigua sobrant.

Emplaterem el salmó i el rissotto. Podeu decorar amb verdureta que no hageu posat al rissotto.

Falsa quallada de garota i caviar de salmó i cruixent de parmesà


Ingredients


24 garotes
Ous de salmó
20 cl crema de llet especial cuina
Parmesà en pols


Encendre el forn a dalt i a baix a 250º 15 minuts abans.
Tallar les garotes intentant reservar ven tallades 12 de elles per fer servir de recipient.
En un vol, posar tot el moll (vigilar que estigui net de punxes). Mesclar amb la crema de llet i 3 culleretes de postres de caviar de salmó.
Netejar les 12 meitats de garota que hem reservat per fer de recipient i emplenarem amb el batut de crema de llet, ous de salmó i garota.
Les posarem en una plata de forn i espolvorejar amb parmesà en pols.
Col·locarem la plata dins el forn uns 6/8 minuts posant només el gratinador.
Recepta per a 4 persones.