diumenge, 27 de gener del 2008

Amanida grega

Ingredients

  • - Enciams
  • - 4 iogurts grecs
  • - Olives gregues
  • - 4 carxofes en conserva
  • - Julivert
  • - Celiandre
  • - 1 llimona
Netegem els enciams i els barregem amb el Suc de llimona. Emplatem, posem tots els ingredients al damunt i espolvorejem amb el celiandre i el julivert picat.



Pasta fresca, Ceps, Rovellons i Tòfona negre

Ingredients
  • - 500 gr Pasta fresca
  • - 200 gr ceps
  • - 300 gr Rovellons
  • - 1 tòfona petita
  • - Oli d'oliva
Tallem els ceps i els rovellons a trossos relativament grossos.
Els Saltarem amb unes gotes d'oli.
Mentres posem a bullir la pasta fresca en abundant aigua i sal.
Recordar que la pasta fresca té una cocció més curta que la pasta seca. Per tant és molt important calcular el temps de cocció per poder retirar la pasta "al dente".
Un cop retirada, la posem a escórrer. L'afegim als bolets, li donem 3 voltes i emplatem. Rallem per acabar, la tòfona negre per sobre.
Recepte per a 4 persones.
En cas de no trobar ceps frescos, es pot fer amb ceps secs, remullant-los amb aigua tèbia 1 hora abans. En aquest cas, ja no seran 200 gr de ceps, perquè secs pesen menys, la quantitat equivalent serien 50 gr.