
Si hi ha una cosa que no m'agrada gens, que em posa de molta mala llet i a la vegada trist, és que et venguin gat per llebre. M'explico.
Un conegut restaurant de l'Empordà, no diré quin ni d'on, té la mala costum de oferir un producte concret que res té a veure amb l'escrit al nom del plat a la carta.
No sé fins a quin punt, un restaurant de cert renom com aquest,d'arrisca a fer aquestes barbaritats. A més, el preu del plat, t'anuncia que aquell producte ha de ser de qualitat, fresc i si, el que posa al nom del plat.
De veritat la gent es pensa que allò és Rap fresc?
Una cosa si que és certa, que peix ho és. Però rap fresc? No. Potser rap congelat de ves a saber on? Hi ha alguna possibilitat. Tot i que la meva primera impressió, al tallar el peix (que em va costar lo seu) i després al posar-lo a la boca va ser que, sens dubte, allò era "Cazón". També conegut com a peix gat. Un peix ossut, d ela família dels taurons, amb l'aspecte de la carn idèntica al rap, però amb textura i gust antagònics.
No és la primera vegada que em diuen que el rap en aquest establiment no és de qualitat. Per això em vas aventurar de provar-lo.
Espero estar equivocat en aquesta crítica.
Espero que simplement, fos un error meu.
Espero que fos culpa d'una cocció massa llarga.
O espero que si l'eludit ho llegeix intenti canviar o millorar el producte, perquè la resta del sopar va ser d'un nivell mitjà. I no m'agradaria agafar "mania" a un restaurant dels, per mi, ven considerats.
Un conegut restaurant de l'Empordà, no diré quin ni d'on, té la mala costum de oferir un producte concret que res té a veure amb l'escrit al nom del plat a la carta.
No sé fins a quin punt, un restaurant de cert renom com aquest,d'arrisca a fer aquestes barbaritats. A més, el preu del plat, t'anuncia que aquell producte ha de ser de qualitat, fresc i si, el que posa al nom del plat.
De veritat la gent es pensa que allò és Rap fresc?
Una cosa si que és certa, que peix ho és. Però rap fresc? No. Potser rap congelat de ves a saber on? Hi ha alguna possibilitat. Tot i que la meva primera impressió, al tallar el peix (que em va costar lo seu) i després al posar-lo a la boca va ser que, sens dubte, allò era "Cazón". També conegut com a peix gat. Un peix ossut, d ela família dels taurons, amb l'aspecte de la carn idèntica al rap, però amb textura i gust antagònics.
No és la primera vegada que em diuen que el rap en aquest establiment no és de qualitat. Per això em vas aventurar de provar-lo.
Espero estar equivocat en aquesta crítica.
Espero que simplement, fos un error meu.
Espero que fos culpa d'una cocció massa llarga.
O espero que si l'eludit ho llegeix intenti canviar o millorar el producte, perquè la resta del sopar va ser d'un nivell mitjà. I no m'agradaria agafar "mania" a un restaurant dels, per mi, ven considerats.