dissabte, 2 d’agost del 2008

Formatge burgos, codony i canyella melada



Postres molt econòmic i fàcil de fer. Vesteix molt a taula i està deliciós.

Ingredients :

400 gr formatge de Burgos
200 gr codony
4 cullerades de mel
1 polsim de canyella

Tallem el formatge al gust de cadascú. Acompanyem de daus de codony.
Escalfem la mel en una paella a foc molt fluix, afegim la canyella, deixem reduir uns dos minuts, afegim 10 cl d'aigua i deixem 2 minuts més.

Mullem el formatge i el codony amb aquest preparat.

Amanida de tardor


Enciam roure, jabugo, formatge brie o camembert i fruits secs.

Amanida Elisenda





Carxofa en conserva, tomàquet pera, formatge burgos i maduixots, vinagreta agredolça amb estragó.

Vinagreta agredolça :

Oli d'oliva
Vinagre de llimona
Mel
Estragó fresc picat

Batre amb una cullera la mel i una mica d'oli, anar afegint oli sense deixar de remenar.
Afegir unes gotes de vinagre de llimona i seguir muntant la vinagreta, per acabar, afegir unes fulles d'estragó fresc picat.