dissabte, 18 d’octubre del 2008

Fulles, fruits secs i formatge de cabra


Ingredients :

Diferents fulles d'enciam i escarola
1 grapat de pinyons, nous, pipes de carbassa, pipes de gira-sol, festucs...
4 rodanxes de formatge de cabra
1 llesques de pa torrat
8 tomàquets cherry

Oli d'oliva
1 cullerada de mostassa de dijon
vinagre de módena
2 cullerades de mel
1 polsim de sal

Posem les fulles al fons del plat, repartim els fruits secs.
Fem la vinagreta, mesclant en un bol, la mel i la mostassa, ho remenem fins que agafi cos. Anem afegint l'oli poc a poc i anem lligant. Afegim un raig de vinagre de módena i el polsim de sal. Seguim lligant amb una mica més d'oli. Reservem.

Col.loquem el formatge de cabra damunt la llesca de pa torrat i ho escalfem al forn o a la salamandra, en el seu defecte, podem usar el microones.

Col.loquem la llesca de pa amb formatge damunt de les fulles i salsejem amb la vinagreta agre-dolça de mel.